Lippukuntien kotisivukilpailu 2010

Nettipartiolaisten kotisivukilpailu järjestetään tänä vuonna jo 15. kertaa. Kilpailussa toisistaan mittaa ottavat suomalaisten partiolippukuntien kotisivut.

Toimivat ja ajantasaiset nettisivut ovat lippukunnalle loistava kanava niin ulkoiseen kuin sisäiseenkin viestintään. Kaikille lippukuntasivustoja ylläpitäville tai sellaisia suunnitteleville löytyy erittäin suositeltava lukupaketti vuoden 2007 kilpailun sivuilta.

Kalevan Karhujen kokoama raati arvostelee kilpailuun osallistuvat sivustot ja antaa pisteytyksen lisäksi myös sanallisen arvostelun. Kymmenen parasta saa laajemman arvostelun ja kolme parasta myös tuotepalkintoja. Kannattaa tutustua sääntöihin ja arvosteluperusteisiin.

Lisäksi kaikki partiolaiset ja partiomieliset voivat äänestää suosikkisivustoaan yleisöäänestyksessä. Myös äänestäneiden kesken arvotaan tuotepalkinto!

Uutiset

6.12. Kilpailu on päättynyt ja lopulliset tulokset on selvillä. Kilpailun voitto meni Tapiolan Metsänkävijöille, toiseksi sijoittui Maahiset ja kolmannelle sijalle tuli Hyvinkään Nummenpojat. Yleisöäänestyksen arvonnan voitti Ville-Pekka Reponen. Onnea voittajille! Kilpailun palkintojen tiedot on päivitetty. Järjestäjät ottavat yhteyttä voittajiin.
5.12. Yleisöäänestys on päättynyt ja kokonaistulosten laskenta on käynnissä.
9.11. Yleisöäänestys on käynnistynyt!
8.11. Ilmoittautuminen on päättynyt ja yleisöäänestys avataan lähiaikoina.
5.10. Ensimmäisenä kilpailuun ilmoittautui Tapiolan Metsänkävijät
4.10. Sivusto on julkaistu ja ilmoittautuminen kisaan on auki.

Aikataulu

7.11.Ilmoittautuminen päättyy.
8.11.Äänestys alkaa.
2.12.Äänestys päättyy.
6.12.Tulokset julkistetaan.