Sivukisan säännöt

Sivukisa pyrkii etsimään Suomen parhaan lippukuntasivuston. Kilpailu on avoin kaikille partiolippukunnille, jotka eivät ole kahtena edellisenä vuonna voittaneet sivukisaa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 2.11.2008.

Säännöt

1. Kilpailu on avoin kaikille partiolippukunnille, jotka eivät ole kahtena edellisenä vuonna voittaneet sivukisaa.
  2. Osallistuvan lippukunnan tulee olla jonkun suomalaisen partiopiirin jäsen.
  3. Sivuston tulee olla lippukunnan jäsenten tekemä.
  4. Voittajalippukunta ei saa osallistua kisaan seuraavaan kahteen vuoteen.
  5. Voittajalippukunta järjestää seuraavan vuoden sivukisan.
  6. Kilpailulla on tuomaristo, jonka päätöksistä ei voi valittaa.
  7. Oikeus sääntömuutoksiin pidätetään.

Lisäksi on toivottavaa, että kaikki osallistujat lisäisivät alla olevan "Sivukisa 2008" -bannerin omille sivuilleen, sekä tekisivät siitä linkin näille sivuille. Tarjolla on kolme eri kokoa.

Sivukisa 2008:n bannerit
Mitat (leveys x korkeus) Kuva
125 x 52 px Sivukisa 2008: Osallistujabanneri, pieni
180 x 75 px Sivukisa 2008: Osallistujabanneri, keskikokoinen
250 x 104 px Sivukisa 2008: Osallistujabanneri, iso

Vartiovuoren Pojista on koottu tuomaristo, johon kuuluu www-asiantuntijoita sekä maallikoita. Tuomaristo kokoontuu syksyn aikana arvostelemaan kaikki osallistuvat sivustot ja julkistaa tulokset itsenäisyyspäivänä, lauantaina 6.12.2008. Lippukuntasivustojen arvostelu alkaa 3.11.2008, jolloin sivustojen pitää siis olla "valmiita".

Jokainen lippukunta saa lyhyen palautteen sähköpostitse. Kymmenen parasta sivustoa saa tarkemman arvostelun, joka julkaistaan myös tulossivulla.

Arvosteluperusteet (50p)

Yleisöäänestys

Yleisöllä on myös mahdollisuus äänestää suosikkiaan koko marraskuun ajan. Yleisöäänestyksen perusteella lippukuntasivusto voi saada maksimissaan 10 lisäpistettä. Viisi parasta sivustoa jakavat pisteet seuraavasti: Eniten ääniä saanut sivusto 10 lisäpistettä, toinen 8 lisäpistettä, kolmas 6 lisäpistettä, neljäs 4 lisäpistettä ja viidenneksi eniten ääniä saanut 2 lisäpistettä.

Maksimipistemäärä on siis 60 pistettä.

Palkinnot

Lippukunnan kotisivuihin kannattaa panostaa, sillä kolme parasta lippukunnan sivustoa saa hienoja palkintoja. Kaikki palkinnot ovat lippukuntakohtaisia.

Yleisöarvonta

Arvomme yleisöäänestäjien kesken yhden (1) OPA-Muurikan nuotiopaistinpannun. Muista kirjoittaa äänestäessäsi yhteystiedot lomakkeeseen!

OpaMuurikka - Nuotiopaistinpannu (ilman kahvaa)

Paras palaute

Parhaan palautteen antaja palkitaan Fiskarsin retkikirveellä.

Fiskars retkikirves 600

Palkinnot lahjoittaa: