Lippukuntien kotisivukilpailu 2008

Nettipartiolaisten kotisivukilpailu järjestetään tänä vuonna jo 13. kertaa. Kilpailussa toisistaan mittaa ottavat suomalaisten partiolippukuntien kotisivut. Vuosi vuodelta nettisivujen rooli lippukunnan viestinnässä on kasvanut. Hyvin toimivat sivut houkuttelevat lippukuntaan uusia jäseniä ja tarjoavat kaiken ikäisille partiolaisille ja heidän taustajoukoilleen monipuolista tietoa toiminnasta. Olitpa sitten kokenut kotisivukonkari tai noviisi nettinikkari, niin kannattaa lukea viime vuoden sivukisaraadin laatimat oivat vinkit hyvien lippukuntasivujen laatimiseen.

Vartiovuoren Pojista koostuva raati arvostelee kaikki sivustot ja antaa jokaiselle sivustolle kilpailun päätteeksi lyhyen palautteen. Raadissa on sekä maallikkojäseniä että mystisiä tietokonevelhoja ja nettitaikureita, joten sivustot arvostellaan monipuolisesti usealta kantilta. Arvovaltaisen raadin mielestä kymmenen (10) parasta palkitaan laajemmalla palautteella. Lisäksi kolme parasta saa runsaiden ylisanojen lisäksi mahtavia tuotepalkintoja. Jokaisen kilpailuun osallistuvan kannattaa tutustua sääntöihin arvosteluperusteineen.

Jokaisella partiolaisella ja partiomielisellä on lisäksi mahdollisuus osallistua sivukisaan äänestämällä suosikkisivustoaan. Äänestys aukeaa ilmoittautumisajan jälkeen 3.11. Äänestäminen on tietysti jokaisen kansalaisvelvollisuus ja siitä tulee hyvä mieli. Hyvän mielen lisäksi onnekkaat äänestäjät saavat arpaonnen osuessa kohdalle hienon tuotepalkinnon! Myös palautteen antaminen sivuille on kannattavaa, sillä raati palkitsee parhaan palautteen antajan.

7.12. Yleisöäänestyksen tulokset on julkaistu osallistujat-sivulla.
6.12. Tulokset on julkaistu. Hyvää kannattaa odottaa. Tämän vuoden voittaja on Korven Vaeltajat! Palkittuihin ja muihin osallistujiin ollaan yhteydessä tiistaihin 9.12. mennessä. Koska tuomariston tekniikkahiiri karkasi ennen aikojaan itsenäisyyspäivän viettoon, ilmestyvät tarkemmat yleisöäänestyksen tulokset sivuille vasta huomenna.
2.12. Yleisöäänestys on päättynyt! Hyväksyttyjä ääniä annettiin 192 kappaletta. Kiitokset kaikille äänestäjille. Tulokset ääniharavineen julkaistaan näillä sivuilla lauantaina 6.12.
25.11. Palkinnot ovat saaneet lopullisen muotonsa. Äänestysaikaa on vielä melkein viikko aikaa! Muista kirjoittaa lomakkeeseen äänestäessäsi ja palautetta antaessasi yhteystietosi (nimi ja sähköpostiosoite riittävät), jotta arpaonnen osuessa kohdallesi kisaorganisaatio voi lähettää palkinnon oikeaan osoitteeseen.
3.11. Yleisöäänestys on nyt mahdollista marraskuun loppuun saakka. Määräaikaan mennessä kisaan ilmoittautui 33 sivustoa, joten kaikilla äänestäjillä on varaa mistä valita. Tuomaristo vetäytyy nyt kuukaudeksi arvostelemaan osallistujasivustoja. Onnea kaikille osallistujille!
31.10. Koska sivukisan tuomaristo suuntaa viikonlopuksi syksyiseen Sipooseen, yleisösöäänestys alkaa vasta maanantaina 3.11. Samalla kisaan ilmoittautumista jatketaan sunnuntaihin 2.11. asti.
29.9. Kuoreveden Kotkat vahvisti poikkeuksellaan säännön Hämeen hitaudesta olemalla ensimmäinen ilmoittautuja. Lisäksi Retki-lehti ja OpaMuurikka liittyivät kilpailun tukijoihin.
26.9. Pienehkön säätämisen jälkeen ilmoittautuminen on päätetty avata jo tänään. Kilpailu osallistujat-taulukon kärkipaikasta on siis alkanut virallisesti!
25.9. Sivusto on julkaistu. Ilmoittautuminen alkaa lokakuun alussa! Palkinnot-osioon lisätään toivon mukaan vielä syys-lokakuussa tuotepalkintoja. Tällä hetkellä palkintojen jakautumista palkintosijojen kesken ei olla vielä päätetty.