Etusivu Säännöt Osallistujat Tulokset Vinkit Historia
Halti Retkilehti Fiskars Metro Metro Live

Sivukisa 2007

Nettipartiolaisten kotisivukilpailu järjestetään tänä vuonna jo 12. kertaa. Kilpailussa toisistaan mittaa ottavat suomalaisten partiolippukuntien kotisivut. Kisan historian aikana nettisivujen tärkeys lippukunnan toiminnalle on kasvanut, ja nykyään lähes jokaisella lippukunnalla on ainakin jonkinlaiset sivut. Hyvin toimivat sivut ovat arvokas tuki jokapäiväiselle toiminnalle, joten nyt on oiva hetki luoda uudet tai parantaa vanhoja.

Historiansa aikana sivukisa on löytänyt muotonsa, joten miksipä muuttamaan toimivaa kokoonpanoa. Töölön Sinisistä koostuva raati arvostelee kaikki sivustot, ja jokaisesta sivustosta annetaan lyhyt palaute. Raadin mielestä 10 parasta palkitaan pidemmällä palautteella. Palkintopallisijoille päässeet voittavat lisäksi hienoja tuotepalkintoja.

Vaikkei olisikaan lippukuntansa nettivelho, on jokaisella mahdollisuus osallistua sivukisaan äänestämällä suosikkisivustoaan. Äänestys aukeaa Osallistujat-sivulla ilmoittautumisajan päätyttyä 1.11. Porkkanana äänestäneiden kesken arvotaan hienoja tuotepalkintoja. Myös palautteen antaminen sivuille kannattaa, sillä parhaan palautteen antanut palkitaan.

Uutiset

10.12.Kaikille lippukunnille sekä arvonnassa ja palautekilpailussa voittaneille henkilöille on lähetetty sähköpostia. Sivuille on myös lisätty yleisiä vinkkejä hyvistä sivuista. Kaikkien osallistujien ja lippukuntasivuja tekevien kannattaa tutustua niihin.
6.12.Tulokset on julkaistu tulossivulla. Palkittuihin ja muihin osallistujiin ollaan yhteyksissä su 9.12. mennessä.
2.12.Kisa ratkeaa parin päivän päästä, joten yleisöäänestys kuin myös palautteen antaminen on päättynyt. Palaa lukemaan tulokset 6.12.!
1.11.Ilmoittautuminen on päättynyt ja kisassa on mukana yhteensä 45 lippukuntasivustoa. Samalla alkoi äänestys, joten nyt on marraskuu aikaa tukea omaa suosikkiaan.
5.10.Palkinto-osio on saavuttanut lopullisen muotonsa.
23.9.Fiskars on liittynyt tukijoiden joukkoon. Tulevan viikon aikana on siis luvassa päivityksiä palkintoihin.
19.9.Sivut on julkaistu ja ilmoittautuminen alkanut. Palkinnot-osioon lisätään vielä syyskuussa joitakin tuotepalkintoja.

Aikataulu

31.10.Ilmoittautuminen päättyy.
1.11.Äänestys alkaa.
30.11.Äänestys päättyy.
6.12.Tulokset julkistetaan.

Järjestäjä

Kilpailun järjestää tänä vuonna helsinkiläinen lippukunta Töölön Siniset ry. Lisätietoja lippukunnastamme löydät kotisivuiltamme. Kysymyksiä, palautetta ja kommentteja kisasivuista voi lähettää osoitteeseen