Nettipartiolaisten kotisivukilpailu 2006

Sivukisan voittaja on valittu

Todella tiukan kisan voittoon ylsi huivin mitalla Töölön Siniset Helsingistä! Kakkoseksi tuli Paraisten Merikotkat ja kolmannen sijan pokkasi Rantakaarinat Kaarinasta.

Tarkemmat tulokset ja kymmenen parhaan arvostelut löytyvät tulokset-sivulta.

Onnea voittajalle ja kiitos sponsoreillemme sekä kaikille sivukisaan osallistuneille lippukunnille!

Äänestys on päättynyt

Äänestysaikana annettiin huikeat 576 hyväksyttyä ääntä. Tämä on yli viisi kertaa enemmän kuin viime vuonna! Kiitos siitä kaikille äänestäneille.

Ennakkotietona voidaan kertoa, että yleisön suosikki sai 98 ääntä, toiseksi tullut 47 ja kolmanneksi tullut 43 ääntä. Lopulliset tulokset paljastetaan itsenäisyyspäivänä 6.12.2006.

Äänestys puolessa välissä

Sivukisan äänestys on jatkunut vilkkaana alun äänestysryntäyksen jälkeenkin. Äänestyksen ollessa vasta puolessa välissä, hyväksyttyjä ääniä on annettu yhteensä jo yli 400 kappaletta!

Yleisön suosikit alkavat jo hahmottua. Toisaalta äänestysaikaa on jäljellä vielä kaksi viikkoa, joten peli ei ole menetetty yhdenkään lippukunnan osalta. Nyt on aika herättää viimeisetkin oman lippukunnan vanhat parrat ja kävyt uurnille! Kisan saattaa ratkaista yksi ääni.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ilmoittautuminen on päättynyt ja mukana olevien 43 lippukunnan arvostelu on alkanut. Äänestä suosikkiasi ja voit samalla voittaa Petzl Tikka otsalampun!

Sivukisa

Nettipartiolaisten kotisivukilpailun järjestää tänä vuonna Turun Metsänkävijät. Kilpailussa toisistaan mittaa ottavat suomalaiset partiolippukunnat. Tällä kertaa solmut ja ensiaputaidot jäävät taka-alalle, sillä koetuksella ovat partiolaisten sähköisen viestinnän taidot. Joulun alla laitetaan partiosivujen aateli paremmuusjärjestykseen ja kruunataan kukkulan kuningas!

Sivukisan raamit ovat vuosien saatossa vakiintuneet uomiinsa, ja tänä vuonna jatketaan hyväksi havaitulla linjalla. Sivuja arvostelemaan on koottu tavallisista ja www:n saralla kunnostautuneista partiolaisista koostuva raati. Kymmenelle raadin mielestä parhaalle lippukuntasivustolle on luvassa arvokasta ja asiallista palautetta ja voittajille hieman hunajaakin. Nyt rohkeasti mukaan ja selvittämään kuuluuko näppäimistön hakkaaminen partiotoimintaan.

Palkinnot

Palkinnot ovat tänä vuonna erityisen hienoja! Kolmelle parhaalle lippukunnalle on luvassa uusia vaellustelttoja ja avaruushuopia. Paras lippukunta saa lisäksi Retki-lehden vuodeksi kololleen. Äänestäjien kesken arvotaan yleisöpalkintoina 2 kpl Petzl Tikka otsalamppuja.

Palkinnot lahjoittaa:

Kisaorganisaatio kiittää tukijoita!

Ota yhteyttä järjestäjään

Email: webmaster(ät)tume.fi

 
Karhukopio  Retki-lehti  Ulkoilukauppa.com Partiovaruste