<h1>Sivukisa 2005</h1>

Lippukuntien kotisivukilpailu

Kilpailu on ratkennut

Kilpailu Suomen parhaan lippukuntasivuston tittelistä on ratkennut. Kilpailun voitti Turun Metsänkävijät, toiseksi sijoittui Helsingin Metsänkävijät ja kolmanneksi Korven Vaeltajat. Onnea voittajille. Tulokset ja kymmenen parhaan tarkempi arvostelu on nähtävillä tulokset-sivulla.

Sivukisasta

Nettipartiolaisten kotisivukilpailun järjestää tänä vuonna Vartiovuoren Pojat ry. Helsingistä. Kilpailussa toisistaan mittaa ottavat suomalaiset partiolippukunnat. Tällä kertaa solmut ja ensiaputaidot jäävät taka-alalle, sillä koetuksella ovat partiolaisten sähköisen viestinnän taidot. Joulun alla laitetaan partiosivujen aateli paremmuusjärjestykseen ja kruunataan kukkulan kuningas!

Sivukisan raamit ovat vuosien saatossa vakiintuneet uomiinsa, ja tänä vuonna jatketaan hyväksi havaitulla linjalla. Sivuja arvostelemaan on koottu tavallisista ja www:n saralla kunnostautuneista partiolaisista koostuva raati. Kaikille osallistujille on luvassa arvokasta ja asiallista palautetta ja voittajille hieman hunajaakin. Nyt rohkeasti mukaan ja selvittämään kuuluuko näppäimistön hakkaaminen partiotoimintaan.

Sponsorit

Sivukisaa ovat sponsoreineet seuraavat yritykset ja yhteisöt:

  • Retki
  • Maanpuolustusyhtiö MPY Oy
  • Fiskars Oyj Abp
  • Haglöfs Oy
  • Halti Oy
  • Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry

Sivukisa-organisaatio kiittää sponsoreita!

Ota yhteyttä järjestäjiin

Email: webmaster(ät)varpo.fi
Retki-lehti Retki-lehti Fiskars Oy