[LIPPUKUNTIEN KOTISIVUKISA 1998]

Kaukapartion voitettua vuoden 1997 lippukuntien kotisivukilpailun oli kunniatehtävänämme järjestää vuoden 1998 kotisivukilpailu. Sivut on nyt arvosteltu ja tulokset ovat alla.

Lippukuntien kotisivujen laittaminen paremmuusjärjestykseen oli kaikkea muuta kuin helppo tehtävä. Kisassa oli mukana useita sekä graafisesti että teknisesti hyviä sivuja, pelkästään nämä ominaisuudet eivät kuitenkaan voittoon riittäneet vaan kokonaisuus ratkaisi.


Tulokset

Pitkällisen pohtimisen jälkeen Kaukapartion seitsenhenkinen raati valitsi Suomen parhaiksi lippukunnan kotisivuiksi Väinän Vartijoiden kotisivut. Kovan vastuksen antoi kuitenkin toiseksi sijoittunut Kiimingin Virkut ja kolmanneksi sijouttunut Kuusiston Linnayrjänät.

[VOITTAJABANNERI] Kisan voittajana Väinän Vartijat ry saa näin ollen onnittelujen saattelemana lisätä sivuilleen vieressä näkyvän bannerin. Lisäksi heillä on kunnia järjestää vuoden 1999 kisa Suomen parhaista lippukuntasivuista. Onnittelut voittajalle!

Tulokset ovat lopulliset.


Osallistujat

Kisaan osallistuneet lippukunnat (aakkosjärjestyksessä):
Hiipan Pojat
Jeanne d'Arc
Kara-Karhut ry
Kelovartijat
Kiimingin Virkut (2. sija)
Koijärven Kurjet
Kouvolan Metsäveikot ry
Kuksat ry
Kuusiston Linnanyrjänät (3. sija)
Myyrpartio
Olarin Eräkotkat ry
Parveilijat ja Vuorenveikot
Sata-Hämeen Vasamat
Tampereen Kotkat
Töölön Nuotioveikot ry
Vaalan Metsankavijat ry
Vehmaan Lustaset
Väinän Vartijat ry (1. sija)


Arvostelu

Kisassa arvosteltiin seuraavia kohteita:
Voittoon ei riittänyt panostaminen yhteen tai vain muutamaan osa-alueeseen, tärkeämpää oli tasaisen hyvä suoritus jokaisella osa-alueella. Yhdestä osa-alueesta oli mahdollista saada maksimissaan kuudesta neljääntoista pistettä, osa-alueen painotuksesta riippuen. "Täydelliset" sivut olisivat periaatteessa voineet saada täydet 100 pistettä, jos sivusto olisi arvosteltu parhaaksi jokaisessa osa-alueessa. Tässä kisassa voittajasivujen pistemäärä oli 70, kakkosen 66 ja kolmosen 60.


Säännöt

Ehdotamme, että seuraavat jo perinteiset säännöt tulisivat näissä kisoissa pysyviksi:

Kaukapartion kotisivukisatiimi